Loading...
Ikona košíku Košík je prázdny 0 0.00
Loading
Košík je prázdny
Nakúpte ešte za   a budete mať dopravu zadarmo.

Jednoduchá a rýchla omáčka z bravčového mäsa

11.05.2023 12:00; Upravené: 21.02.2024 01:12

Ingrediencie na omáčku z bravčového mäsa:

  • 500 g pliecka
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžičky červenej mletej papriky
  • rasca
  • majoránka
  • smotana na šľahanie

Omáčka z bravčového mäsa
Omáčka z bravčového mäsa (Autor: Zapardrobnych.sk)

Postup prípravy omáčky z bravčového mäsa:

  1. Na oleji osmažíme na kocôčky nakrájanú cibuľu, potom pridáme na kocky nakrájané mäso a chvíľu z každej strany osmažíme.
  2. Pridáme soľ, rascu, majoránku, sladkú papriku a zalejeme vodou.
  3. Dusíme v tlakovom hrnci do zmäknutia (cca 30 minút).
  4. Potom všetko vlejeme do hrnca a zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku a 5 minút povaríme.
  5. Nakoniec vmiešame smotanu na varenie. Ako prílohu použite to, čo má kto rád. Cestoviny alebo knedľu.

Tím Zapardrobnych.sk praje dobrú chuť.