Loading...
Ikona košíku Košík je prázdny 0 0.00
Loading
Košík je prázdny
Nakúpte ešte za   a budete mať dopravu zadarmo.

Lis na hamburger

Pomocou lisu na hamburger vytvoríte jednotné placky mäsa, ktoré sa rovnomerne ugrilujú presne podľa vašich predstáv. Forma na hamburgery vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez rozstrapkaných okrajov, ktoré môžete buď usmažiť, alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utlačíte.

Zobraziť celý popis

ID: 15431384

4.19

20+ ks na sklade (u vás už 30.04.)

4.19

Odporúčame:

Pokiaľ kúpime kvalitné chudé mäso, nepotrebujeme ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso napríklad z pliecka, ktoré si ochutíme francúzskou horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máme skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným fašírkam prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovania necháme hamburgery v pokoji zatiahnuť, než idú sami ľahko z roštu, pokiaľ túto zásadu dodržíme, čisto ich obrátime. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.

Neviete si rady? Poradíme.

Sme k dispozícii: 08:00 - 15:00 hod
Čo zabaliť do batohu na výlet?
03.04.2024
Pohoda doma na gauči je síce fajn, ale z času na čas nie je na škodu chytiť batoh a vyraziť do prírody alebo na prieskum historického mesta, obísť jazero, túlať sa lesom...
Najlepšie vychytávky pre cyklistov
17.02.2024
Na Slovensku obľuba cyklistiky prudko stúpa. Áut je všade už veľa a státie v kolóne pokazí deň. Na bicykli človek prejde mestom rýchlejšie a o pár minút je v cieli....